BATMAN / MERKEZ - Dicle Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ara

Okulumuz 7-A ve 8-A sınıfı öğrenileriyle günlük yaşam becerileri kazandırma kapsamında tost yapıldı.

Ara

Öğrencilerimizin günlük yaşama hazırlama adına Ekmek Fırını ve merkete gidildi.

Ara

Okulumuz II. Kademe Öğretmenleri tarafından Öğrencilerimizle birlikte Petrol City AVM de sinema etkinliği yapıldı. Petrol City Sinema müdürü ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz psikolojijk danışmanı Recep BAĞLI tarafından öğrenci velilerimize yönelik aile okulu seminer çalışmaları devam ediyor

Kas

Okulda verilen eğitimin etklili ve kalıcı olması veli-öğretmen işbirliğinin önemli olduğu düşüncesiyle Okulumuz Psikolojik Danışmanı Recep BAĞLI tarafından 08/11/2022 tarihinde Özel çocuklarımızın Velilerine Öz Bakım Becerilerinin çocuklara kazandırılması konusunda seminer verildi. Seminerimiz 30 veli katılımıyla yapıldı. Seminerimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

03/11/2022 tarihinde Okulumuzun özel öğrencilerine ve tüm personeline yönelik yangın tatbikatı yapıldı.

May

Okulumuz Resim Öğretmeni Mehmet Çelik tarafından geleceğin Picasso'larına eğitime devam Ediliyor.

May

Özel gereksinimli öğrencilerimizin anneleriyle birlikte anneler günü kutlandı. Öğrenciler  saksıda birkaç haftadır  yetiştirdikleri çiçekleri annelerine hediye ettiler. Okul Müdürü Ekrem Başalak  yaptığı konuşmasında, bu çocuklar ne kadar özelse annelerinin de o kadar özel olduğunu vurguladı.

Nis

Batmanda hizmet veren Doğan Eray ve Yeşim Kuaför Salonları Okulumuz öğrencilerinin saç kesim ve bakımını ücretsiz yaptılar.

Şbt

Batman Valisi Hulisi ŞAHİN´in eşi Ebru ŞAHİN Hanımefendi bugün okulumuzu ziyarette bulundu. Okulumuz müdürü Ekrem BAŞALAK´tan okul ve öğrenciler hakında bilgi alan hanımefendi okulumuzun tüm öğrencileri ile tek tek yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler takdimetti. Hediyelerini alan öğrencilerimiz teşekkürlerini hanımefendiye sarılarak gösterdi. Öğretmenlik mesleğinin fedekarlık veözveri gerektiğini vurgulayan Ebru ŞAHİN Hanımefendi Özel Egitim öğretmenliğinin ise fedakarlık ve özverinin yanında sevgi ile büyük bir sabrın gerekli olduğunu söyleyip okul personeline, öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür ederek okulumuzdan ayrıldı.

Ock

Okulumuzun öğrencileri birinci dönem sonunda velileriyle birlikte ilk karnelerini almanın sevincini yaşadı.

Ara

Batman Üniversitesi Öğrencileri okulumuz öğrencilerini ziyaret edip onlarla birlikte oyunlar oynadılar.

Ekm

Okulunuzun açılışı dolayısıylsa müzik, palyaço ve balon etkinlikleri öğrenci ve velilerimizi katılımıyla 05/10/2018 cuma günü geröekleştirildi.