BATMAN / MERKEZ - Dicle Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı toplantısı Okul Müdürümüz Ekrem BAŞALAK başkanlığında yapıldı. Toplantı 6 Şubat 2023 Maraş Merkezli depremde hayatını kaybeden şehitlerie baş sağlığı ve kalanlara sabırlar dileyererek hayatını kaybeden şehitlere 1 dakikalık saygı duruşuyla başlandı.

Şbt

Ara

Hayat bilgisi dersimizde meslekleri yaparak yaşayarak öğrenmeye çalıştık.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuzda öğrencilerimize yönelik etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda etkinlik düzenleyen KIZILAY'a öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel Batman Yaşam Hastahanesinde öğrencilerimize yönelik etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda etkinlik düzenleyen tüm kurum müdürlerine, çalışanlarına ve öğrencilerine öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.

Kas

İlimizde yaşanan sel felaketi sonrasında okulumuzda görevli tüm personele okul psikolojik danışmanı Recep BAĞLI tarafından bilgilendirme çalışması yapıldı.

Kas

Hayat bilgisi dersimizde Hastalıklardan korunma,  sağlıklı beslenme önemi ve aynı zamanda yaralanmalara karşı önlem alma becerilerimizi drama gösterisi ile pekiştirdik.

Kas

Öğrenilerimizin Öğrendiği renkleri pekiştirmek amaçlı renklerin dansı deneyi

Kas

İl Merkezindeki çocuk trafik parkına öğretmen ve öğrecilerimizle birlikte öğrencilerimizin trafik kurallarını öğrenme amaçlı çalışma yapıldı.